Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق تحقیقات انجام شده 77 درصد از سبک موسیقی‌های پخش شده در شبکه‌های یک، دو، سه، پنج و نسیم پاپ است و موسیقی های بی کلام جایگاه اندکی در کنداکتور سیما دارند.

موسیقی‌های پخش شده در شبکه‌های یک، دو، سه، پنج و نسیم در بازه زمانی 25 تا 27 دی‌ماه توسط شورای نظارت بر صدا و سیما مورد تحلیل محتوا قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شورای نظارت بر صدا و سیما در این باره اعلام کرد که طبق یافته‌ها 77 درصد از موسیقی‌های بررسی شده دارای سبک پاپ است که این موضوع نشان از غلبه موسیقی پاپ در سیما داشته و وضعیت کاملاً مشابهی با گزارش های پیشین را نشان می‌دهد.

این شورای در ادامه توضیح داده که این در حالیست که ظرفیت بالای موسیقی سنتی ایرانی و همچنین وجود خوانندگان توانمند و پراقبال این سبک موسیقیایی در کشور، مورد بی‌توجهی قرار گرفته است.

**جای خالی موسیقی بی کلام در سیما
شورای نظارت بر صدا و سیما در این باره اعلام کرده که نزدیک به 80 درصد از موسیقی­‌ها در سیما جمهوری اسلامی، به موسیقی باکلام اختصاص یافته و موسیقی بی­کلام، جایگاه اندکی را در کنداکتور سیما دارد. حال آن که می‌­توان بیش از این از پتانسیل موجود در موسیقی‌های بی­کلام بهره برد.

این شورای همچنین خاطر نشان کرده که موسیقی در سیما در بازه مورد بررسی، کاملاً تحت تأثیر نزدیکی به ایام دهه فجر قرار داشته است.
مقوله­ های «پیروزی و سربلندی نظام جمهوری اسلامی ایران» و «استمرار روحیه انقلابی و اتحاد مردم مقابل دشمن»، بیش از مقولات دیگر، در موسیقی‌های پخش­ شده در سیما بازنمایی شده‌اند.

بعد از آن‌ها «آموزه‌­های اخلاق فردی و اجتماعی» و «بیان زیبایی‌های عشق‌ورزی و دعوت به آن» بیشتر بازنمایی شده­‌اند. موسیقی، در انحصار خوانندگان جدید است؛ چنان که در بخش مربوط به سبک موسیقی نیز تکیه صرف سیما بر سبک «پاپ»، مؤید همین مسئله می‌باشد.

شورای نظارت بر صدا و سیما در آخر اظهار داشته که شبکه یک و نسیم، بیش از سایر شبکه‌های مورد بررسی، به گونه‌های «احساسی»، «عاشقانه» و «برانگیزاننده» پرداخته ­اند.

حال آن که در شبکه­ های دو، سه و پنج، ژانر «حماسی» در صدر قرار داشته است. این­ها درحالی است که در گزارش پیشین، ژانرهای «عاشقانه» و «احساسی» بیش از همه ژانرهای دیگر فراوانی داشت./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۲۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» منتشر شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،کتاب «آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» تالیف هژیر فتحی و با همکاری فائزه تقی‌پور منتشر شد.

روندهای طی شده دهه‌های اخیر نشان داده که میزان مصرف رسانه‌های سنتی که روزگاری رسانه‌های جریان اصلی جامعه بوده‌اند رو به افول نهاده و شبکه‌های اجتماعی مجازی منبع اصلی دریافت اطلاعات شده‌اند. تبدیل این شبکه های اجتماعی به عنوان منابع اصلی تولید و توزیع خبر، فضایی را شکل داده است که این روزها می توان ادعا کرد رسانه‌های سنتی دیگر مثل گذشته قادر نیستند دستورکار برای افکار عمومی تعیین کنند. در این وضعیت، رسانه‌های اجتماعی کارکرد تعیین دستورکارها و برجسته سازی موضوعات را بر عهده گرفته اند از این منظر متخصصان حوزه رسانه در خصوص ادامه این روند و آینده مواجه ای که شبکه های اجتماعی با رسانه های سنتی دارند، نگران باشند.

منظر آینده پژوهی در حوزه رسانه هم برای تحریریه رسانه ها و هم برای سیاستگذاران حوزه رسانه مفید و اثر بخش خواهد بود. در این کتاب کوشیده شد که سناریوهای محتمل آینده که در مواجهه شبکه های اجتماعی مجازی با رسانه های سنتی ایران رخ خواهد داد، با روش علمی شناسایی و تبیین شود تا هم فعالان حوزه رسانه به خصوص مطبوعات از آن بهره ببرند و هم متولیان رسانه ای کشور درک بهتری از جایگاه آینده شبکه های اجتماعی در فضای رسانه ای کشور داشته باشند.

کتاب حاضر حاصل پژوهشی است با روش آینده‌پژوهی در مقطع دکترا، با عنوان «آینده پژوهی شبکه های اجتماعی در مواجهه با رسانه های سنتی ایران از منظر روابط قدرت» که در آن سعی شده آینده های محتملی که شبکه های اجتماعی مجازی در مواجهه با رسانه های سنتی ایران دارند، شناسایی و تبیین شود. در این پژوهش، خبرگان رسانه ای، دانشگاهی و فضای مجازی به شناسایی مولفه های اثربخش در این مواجهه رسانه ای پرداختند که در نهایت به ترسیم سناریوهای آینده منجر شد. همچنین در فصل آخر نیز به موضوع روزنامه نگاری رباتی به عنوان روشی برای برون رفت رسانه های سنتی از منجلاب کمبود مخاطب و بهبود وضعیت این وسایل ارتباط جمعی در حوزه محتوا و مخاطب پرداخته شده است.

«آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» در ۱۸۰ و به قیمت ۱۸۰ هزار تومان در سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی منتشر شده است.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899353

دیگر خبرها

  • ساز هنرمندان جنوب کرمان بر سکوهای بین‌المللی کوک می‌شود
  • عاشقانه‌های مولانا در تالار وحدت پراقبال شد/وقتی موسیقی سنتی رنگ و بوی تازه می‌گیرد+فیلم
  • مرحله نهایی کشتی فرنگی جام تختی از شبکه ۳
  • اکشن‌های پرفروش هند و کره در آخر هفته سیما
  • «آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» منتشر شد
  • تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟
  • فیلم های سینمایی آخر هفته تلویزیون
  • سریال جدید شبکه سه مشخص شد
  • «کُر کوهستان » روی آنتن شبکه دو می‌رود
  • بررسی اهمیت «شغل» در برنامه «بیا وسط»